4km i Nackas bästa spår

Jag är uppe på 4 kilometer nu! Och det känns fortsatt bra.

Idag valde jag att återse Velamsunds elljusspår, det var ett tag sen sist. Med andra ord – det var innan operationen och jag ljuger inte om jag säger att jag var en annan löpare då.

Velamsund har ett fantastiskt fint spår. Kortare än dom säger, 2.5 är det inte – snarare 2.2 km. Så många varv som jag snurrat där är jag övertygad att min GPS knappast visar 300 meter fel konstant. Kort men underbart. Skog, lite öppen mark vid häst/får-hagar. Brett och jämnt spår – flis. Passar mina långa ben, jag är inte tillräckligt snabb i fötterna för att klara av rötter/stenar etc.

Det man kan ha synpunkter på är ju just att det är så kort, det blir inte så kul att snurra varv efter varv för att komma upp i nån slags volym. Men det finns grusvägar i anslutning också. Så det går att hitta variation även för långpassen. Andra synpunkten på just spåret är att det är ganska flackt. Ingen större utmaning om man säger så. Men sanningen kvarstår: rena spårkvaliteten är det inget annat i Nacka som överträffar, inte ens Hellas.

Efteråt finns en härlig badsjö om man så önskar, idag var jag ensam så jag tog en dusch i omklädningsrummet istället. Japp det finns sånt också!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s