Snuvad på löpkonfekten

Min löprehab går verkligen enligt plan, ni som följt mig vet att jag haft en riktigt bra vecka – toppad av ett 2km:s banpass som verkligen gav mersmak. Så efter torsdagens lufspass så har jag liksom gåttochväntat in söndagen. Nu ska jag ju få köra hela 3 km. Jag har sett mig själv i fantasin l-ö-p-a igen; majestätiskt – tekniken sitter som den ska igen. Osv.
Men som ni vet blir det ju sällan som man tänkt sig. Var ni nån gång som barn sjuka på julafton? Nu ska jag förvisso inte överdriva, sjuk är jag ju inte idag, men löpning är inget man överdriver eller skojar om hursomhelst! Så förstå att det är allvarliga saker jag talar om:
Jag kände mig nämligen inte alls bra i kroppen idag. Jag hade ju varit igång sen sju, ute och promenerat i Henriksdal på förmiddagen, ja jag var verkligen igång. Men när jag sprang iväg kändes ändå kroppen som på morgonen efter en sömnlös natt: stel och smått värkande lite här och där (en bättre analog för oss löpare är som efter en veckas volymträning, tunga och sega ben, stel överkropp, ja sliten helt enkelt).
Jag är övertygad att detta just idag har med åldern att göra, generellt har man ju bättre och sämre dar – och ju äldre du blir ju fler bad days…
Hursomhelst, trodde det skulle släppa efter en kilometer eller så men det gjorde det ju inte…Men 3 km utan smärtor i buk och ljumskar är ändå nåt jag glädjs enormt för, det är ju det som allt handlar om: att komma tillbaka till löpningen överhuvudtaget. Men mycket vill ju som bekant ha mer..
To top it off: skulle möta upp fru och yngsta samt svägerska och hennes son vid sjön efteråt för ett dopp. Kommer ner till Bagarsjön(som vanligt) och dom har ju inte kommit ön. ”Grrr…jag sa ju en kvart”. Hoppar i själv. ”Grr var är dom”?? Går upp, och då slår det mig: vi pratade ju om Kocktorpssjön som omväxling i morse….ridå…går hem, ensam, och finner mig själv utblåst också.  Jaja nya tag nästa gång….
20170629_173335
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s